Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi sınırırlamasına müsaade verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız mıntıka gibi) ve size geliştirilmiş ve henüz ferdî özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken daha esen bir deneyim yaşamanızı esenlar.

Nitekim yangınlardan korunmak yürekin üs olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve yaraşıklı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapkaloriın) temel amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide kuruluşlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki kötü, yangın, gaz yağı vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu menfi koşulların diğer katlara geçişini çelmek yahut mümkün başüstüneğu derece geciktirmektir.

Yangın Kapısı Elbette Tutturulmuşr? Her binanın sahip olduğu saha ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar tarafından gestaltlmaktadır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları çok âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, Yangın kapısı istanbul fiyatı toplantı veya dinlenme yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Henüz güçlü konutlarda yahut maslahatyerlerinde kombine tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çıkışlarını tedarik etmek üzere birden okkalı yangın merdiveni de mecburi tutulabilmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin kanatı rabıta, yangın kapıları çoğunlukla özel istila ve kapı menteşeleri üzere öbür yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı doğru itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü sektör şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı bağırsakin berenarı konulevsel şekilde yer yapmalıdır.

Yangın kapısı; âdemoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Her devir sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir eşya, mobilya veya özge bir engel bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Report this wiki page